SELMA

Selma er en restaurant med rødder i det danske og svenske køkken.

Restauranten præges af et meget højt håndværksmæssigt niveau med et personligt detaljefokus, en kærlighed til råvarer og en jordnær kontakt til gæsterne.

Vi vil lave det bedste innovative smørrebrød i Danmark baseret på en nyskabende tilgang med forståelse og respekt for traditioner uden at være låst af dem.
Vi laver smørrebrød fra bunden ved bestilling i et helt åbent køkken hvor gæsterne har mulighed for at følge arbejdet med råvarerne og retternes tilblivelse.
Vores råvarefokus er baseret på oprindelse og sæson og, på kvaliteten af råvarer der gør en reel forskel i vores køkken. Vi har personlige relationer til ildsjæle med klare holdninger til bæredygtighed og biodiversitet og vores mål på sigt er at blive et udelukkende økologisk og biodynamisk virke.
Menuen vil skiftes på daglig basis, både for drikkevarer og mad. 

Vi vil have et skarpt og personligt udvalg af drikkevarer. Øl med karakter, fra en eller flere bryggere der har forståelse for vores smagspalet og med stor lyst til at samarbejde hele vejen. Naturligt vin udvalgt ud fra vores grundsmage og værdier samt et snapsekort lavet på sæsonbaserede essenser.
Derudover vil sæsonbaseret saft, limonade, juice og most også altid være at finde på kortet.

Vores værtsskab er præget af en direkte kontakt med alle gæster og vi ønsker at være et sted gæsterne skaber tilknytning til, og hvor stamgæster føler sig hjemme. Personalegruppen er præget af et stærkt samarbejde og grænserne mellem tjenerne og kokkenes funktioner er udvisket. Vi sætter en værdi i hver enkel medarbejderes udvikling og personlighed, hårdt arbejde, respekt, og ydmyghed.